+


Bílí Tygři Liberec - HC Kometa Brno


Branky a nahrávky: 14. Procházka (Dlouhý, Žďárský), 52. Suska (Havlas, Hubáček) - 28. Kousalík (Vágner, Zbořil), 40. Zbořil (Kousalík, Vágner), 46. Zbořil, 60.Zbořil (Kousalík). Vyloučení: 6:6 navíc Pálek (LIB) a Kupčík (KOM) 25 min, Beránek (LIB) a Kusko (KOM) 5+20 min., Langhammer (LIB) a Štancl (KOM) 20 min., vše za hrubost. Využití: 1:0. Diváci: 91. Střely na branku: 48:27. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:4.
Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Polák) - Erlebach, Slavík, Beránek, Zedek, Hubáček, Arlt - Pálek (A), Suska, Dlouhý (C), Žďárský, Vantuch, Langhammer, Havlas, Klíma (A), Nosek, Procházka
HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) - Sedlák, Antonín (A), Kupčík, Řeřucha, Vágner (C), Vojáček, Štancl - Tomek, Klíma, Luža, Mrázek, Kusko, Zbořil (A), Kousalík, Pelikán, Beneš, Chudý

Komentář k zápasu

L i b e r e c - Přes nepovedený vstup do zápasu se mladším dorostencům podařilo obrátit výsledek na svoji stranu a vyhrát v Liberci 4:2. Poslední čtvrtou branku vstřelila Kometa při liberecké hře bez brankáře. Po této brance se ještě v poslední minutě zápasu strhla velká bitka, která už ale nemohla nic změnit. V zápase se hetrikem blýskl brněnský Adam Zbořil, který navíc přidal ještě jednu asistenci.

Ohlasy trenérů

Jan Konečný (HC Kometa Brno): První část byla z naší strany katastrofální. Nevím čím to bylo. Asi jsme před tím zápasem měli strach nebo trému. Tomu samozřejmě nepřidala ani tří a půl hodinová cesta. Nicméně po první prohrané třetině se potvrdilo, že nejlepší jsme v té druhé. To se ukazovalo už i v přípravných zápasech. Škoda, že jsme je nechali v posledním dějství vstřelit kontaktní gól, protože Liberec do toho potom dal všechno. Naštěstí se nám to podařilo ubránit a při soupeřově power play jsme dali na 4:2. Po té poslední brance se ještě strhla nějaká potyčka, po které bylo dost vyloučení. Klukům patří za předvedený výkon a bojovnost hlavně ve druhé třetině pochvala. Největší oporou pro nás ale byl Lukáš Klimeš. Počet jeho zásahů ze statistik hovoří za všechno.
Generální partner
GOLD hlavní partner
Partneři klubu